Sponsoren Lokomotief Heren

ECS Electronics BV, actief sinds 1988, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van connectiesystemen, bekabeling en software voor de Automotive.

ECS is IATF 16949 gecertificeerd en levert aan alle grote automerken en aftermarket partijen in Europa. Als marktleider in Europa, bestaat onze core business uit kits voor voertuig-specifieke trekhaakbekabeling. Daarnaast produceert ECS tevens kits voor mistlampen, parkeerhulp-systemen, infotainment en telematics.

ECS Electronics BV biedt klant-specifieke mogelijkheden door onder meer een zeer flexibel productieapparaat in Nederland en Vietnam. Door de R&D activiteiten op ons hoofdkantoor in Breda te houden zijn wij in staat Automotive producten te ontwikkelen welke voldoen aan de hoogste industrie-standaarden.

Naast bekabeling ontwikkelt en produceert ECS ook hardware van elektronica en bijbehorende software voor moderne motorvoertuigen, inclusief CAN-Bus technologie.


TecNoo: Worldwide Programming, Commissioning and Servicing in the automation industry.

Tecnoo heeft meer dan 12 jaar ervaring in Software Engineering en ontwikkelde o.a. besturingssoftware voor productiemachines in de automatiseringsindustrie. De projecten betreffen internationale opdrachten in 26 landen.

Daarnaast specialiseren ze zich in het verbeteren, ontwikkelen en implementeren.


Hart voor uw ICT, al 42 jaar!

CAB holland na meer dan 42 jaar completer dan ooit. De activiteiten worden naar de toekomst toe afgestemd. Cloud, HIP Telefonie, Managed Services, Backup Online en uitwijk van data of werkplek.

De reguliere activiteiten blijven gehandhaafd, zoals verkoop, onderhoud en diensten (detachering, garantie en “call to fix” reparaties, contracten 7×24).

Wij hebben in ons pand een eigen private datacenter.

De nieuwste activiteit is gericht op nog betere beschikbaarheid door het faciliteren van een tweede Datacenter, dat gekoppeld wordt door twee Darkfiberlijnen die onafhankelijk van elkaar gelegd zijn.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, wij zijn “Hart voor uw ICT”.


Al meer dan 18 jaar dé expert op het gebied van refurbished hardware en netwerkapparatuur

Cirres levert al sinds 1999 hardware en netwerkapparatuur aan verschillende bedrijven over de gehele wereld. Dankzij ons team van professionals hebben wij de IT-kennis in huis waar u naar opzoek bent. Van de opkoop en verkoop van uw apparatuur tot het installeren van uw werkplekken, wij kunnen het allemaal!


Bouw- en Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw en infra.

WIJ BOUWEN DOOR!
Samen met het ROC da Vinci College verzorgen wij in onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht onderwijs, stages en BOL en BBL-leerwerkplekken. Door de combinatie van Leren en Werken bij een erkend leerbedrijf ontvang je een salaris conform de Bouw- en Infra CAO.

Onze taak is de bouw- en infrawereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de bouw en infra werken. Zo maken wij de bouw en infra toekomstbestendig door zo goed mogelijk op te leiden.

Maak werk van je bouw- en infratalent en kies de ideale combinatie van Leren en Werken én jezelf ontwikkelen.


We seek to be challenged

Systems Navigator is een onafhankelijk software adviesbureau met hoofdkantoor in Delft, Nederland.

Zij zijn een wereldleider op het gebied van geavanceerde technologie voor beslissingsondersteuning. Sinds 2003 werkt het team over de gehele wereld voor een breed scala aan klanten aan de meest uitdagende projecten.

SIMULATIEMODELLEN

Het unieke concept van Systems Navigator kwam op de markt met de lancering van ons Scenario Navigator-softwareplatform in 2006. Hierdoor konden klanten zelf simulatietechnologie gebruiken voor beslissingsondersteuning en scenario-analyse.

PLAN OPLOSSINGEN

Met de kennis en ervaring die is opgedaan bij het implementeren van traditionele planningssoftwarepakketten, heeft Systems Navigator een unieke benadering voor planning gevormd. De planners krijgen feedback op hun beslissingen en keuzes, in plaats van hen automatisch het “optimale” plan te geven. Met de lancering van de Dropboard-planningstechnologie in 2015 werd de 4e generatie planningssoftware gecreëerd, waardoor meerdere planners vrijelijk kunnen communiceren en op een grafische manier kunnen experimenteren met planningen.


Ook geïnteresseerd in sponsoring voor dit Promotiedivisieteam, stuur een mailtje a.u.b. : mail naar ons