Pieter Mourik genomineerd

Barendrechts Sportgala 2023

Traditiegetrouw huldigt de gemeente Barendrecht haar kampioenen tijdens het lokale sportgala. Dit jaarlijks terugkerend evenement staat in het teken van sporters en/of sportploegen welke een bijzondere prestatie hebben geleverd. Een sportprestatie kan het behalen van een kampioenschap zijn, het behalen van eremetaal op bijvoorbeeld en Nederlands kampioenschap of een uitzonderlijke sportprestatie op landelijk niveau. Ook is er binnen het sportgala aandacht voor de sportvrijwilliger en de sportcoach. 

Sportcoach van het jaar: Jakline Jak (ZPB H&L Productions), Pieter Mourik (Lokomotief Rijswijk) en Jos Vermeulen (HCB)

Het Sportgala 2023

Het Sportgala 2023 is op vrijdag 9 juni in Theater Het Kruispunt. De inloop is om 19.00 uur en we starten om 20.00 uur. Het Sportgala duurt tot 21.30 uur. De organisatie is in handen van KijkopWelzijn, gemeente Barendrecht en het Sportcafé Barendrecht. Tijdens het Sportgala worden de winnaars bekend gemaakt.