The Hague Royals geen favoriet vs Loko

Lees dit artikel op haagsetopsport.nl. Link hieronder.

Waarom The Hague Royals geen favoriet is tegen Lokomotief Rijswijk

Citaat: “Donderdag 16 december a.s.  spelen The Royals een pikant bekerduel tegen de Rijswijkse buren van Lokomotief. Normaliter is in een wedstrijd tussen profs en amateurs het fulltime spelende team de favoriet, maar bij deze ontmoeting is dit niet het geval. Hiervoor zijn verschillende redenen te geven .

Allereerst de Rijswijkers. Lokomotief geldt al jaren als een boegbeeld voor het basketball in de promotiedivisie. Ook dit seizoen staat het team weer bovenaan in de hoogste amateurcompetitie. Zelfs werd aan de start van dit seizoen in een oefenwedstrijd gewonnen van Den Helder Suns. Toevallig ook het enige team in de BNXT league waar The Hague Royals van heeft gewonnen.”