SBU geen partij

In Utrecht speelt LOKO voor de beker tegen SBU 2 (tweede divisie).

Lokomotief heeft geen kind aan SBU 2

In de bekerwedstrijd tegen de Utrechtse studenten van SBU 2 (tweede divisie) heeft Lokomotief een zeer ruime 36-126 overwinning geboekt. Lokomotief bleef de hele wedstrijd geconcentreerd en fanatiek verdedigen en wist daarmee veel balverlies af te dwingen bij de tegenstander. Vooral Lenno Witteveen had een productieve wedstrijd met 45 punten (7 driepunters).

Lokomotief schoot direct uit de startblokken en liep in een hoog tempo uit naar 5-18 halverwege het eerste kwart. Aan het einde van het eerste kwart was de stand 9-28. In het tweede kwart verhogen de bezoekers de verdedigende druk en gunt het de tegenstander slechts 2 punten. Ruststand 11-55.

In het derde kwart gaat Lokomotief gestaag door en loopt het uit naar 17-77. Jan Driessen en Sydnee Bijlsma vermaken het fanatieke Utrechtse publiek met een aantal dunks. Eindstand derde kwart 24-97. In het laatste kwart bleef SBU vechten voor iedere bal en werd iedere score luidkeels onthaalt door de supporters van SBU. Lokomotief verslapt niet en loopt verder uit naar een 35-126 overwinning.

Wie de tegenstander wordt in de volgende ronde van de beker is nog niet bekend. Volgende week is Lokomotief vrij en op 30 oktober komt Dreamfield Dolphins op bezoek in Rijswijk.

Scores: Lenno Witteveen 45, Sydnee Bijlsma 19, Lennart Overdevest 18, Martijn van Noordenne 15, Jan Driessen 13, Steven Bontje 8, Freek Vos 6, Sebastian Lucic 2