Jan Driessen 3×3 winner (video)

Van de website 3x3unites.com:

De 3X3 Unites tweedaagse op het Jaarbeursplein bestond uit diverse events. Het grootste event was de 3X3 Challenger, waar internationale topteams streden voor twee tickets naar de FIBA 3X3 World Tour in Abu Dhabi. Geweldig 3X3, enkele “instant classic” games en acties, allemaal dankzij de toonaangevende teams als Ub (Servië), Bielefeld (Duitsland), Princeton (USA), Lausanne (Zwitserland) en Team Amsterdam Talent & Pro.

Dit laatste team wist in het fantastisch aangekleed en uitverkocht stadion dit toernooi te winnen, ze gingen er met het prijzengeld van 15.000 dollar vandoor. ‘Het kan natuurlijk niet beter eindigen dat mijn oude team, waar ik nog dagelijks mee in contact ben, het toernooi wint’, aldus 3X3 Unites co-founder, 3X3 pionier en ‘ex-wereldtopper’ Jesper Jobse met een grote glimlach.

Dimeo van der Horst, Arvin Slagter, Julian Haring en Jan Driessen speelden de sterren van de hemel en vermaakte het aanwezig publiek tot en met het laatste moment!